NK KNMO-NTSB 2022

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Op 21 en 22 januari 2023  vindt in Almere het NK Majorette/Baton Twirling van de KNMO-NTSB plaats. Eén groot kampioenschap voor de top van de Nederlandse majorette- en twirlsector. Op deze pagina vind je informatie over de deelname, betaling etc. Lees de informatie dus goed!

Deelname aan KNMO onderdelen

Op het Provinciaal Kampioenschap heb je een NK ticket gekregen als je mee mag doen met KNMO onderdelen aan het NK 2022. Alle sporters die een ticket hebben ontvangen zijn doorgegeven aan de NK-commissie. Je bent automatisch aangemeld voor het NK. Kun je, om wat voor reden dan ook, NIET deelnemen dan moet je vereniging je afmelden. Op je NK-ticket staat tot wanneer je je af kunt melden. Daarna is je inschrijving definitief en ben je inschrijfgeld verschuldigd.
Afmelden kan bij Petra van der Aart: info@knmo.nl

Deelname aan NTSB onderdelen

Ook voor sporters die geplaatst zijn voor NTSB onderdelen geldt dat zij automatisch zijn aangemeld voor het NK.

Kun je, om wat voor reden dan ook, NIET deelnemen dan moet je vereniging je afmelden. Dit kan tot 22 november 2022.
Voor sporters die zich nog tijdens de Provinciale kampioenschappen van MGD en Zuid Holland/Zeeland plaatsen geldt dat de uitschrijving binnen moet zijn voor 28 november 2022. Daarna is je inschrijving definitief en ben je inschrijfgeld verschuldigd.

Afmelden kan bij Petra van der Aart: info@knmo.nl

Freestyle versus Artistiek Programma
Op het NK moet je een keuze maken tussen Artistiek Programma en Freestyle.  Een solist, duo, ensemble of team mag, in dezelfde samenstelling, niet meedoen aan beide onderdelen. Je mag niet met 2 dezelfde routines op dezelfde muziek meedoen aan het NK.

Wat mag wel?
Bijv. een duo bestaande uit persoon A en B doet mee in Freestyle. Persoon B doet ook mee in een ander duo in het onderdeel Artistiek Programma. De routine en muziek van beide duo’s is anders. Je hebt dan 2 verschillende duo’s

Bijv. een team doet mee in junior Freestyle, een aantal personen uit dat team doet ook mee in een junior team van dezelfde vereniging maar dan aan het onderdeel Artistiek Programma. Je hebt dan 2 teams met een andere samenstelling en beide teams moeten een andere routine hebben op andere muziek.

Inschrijfgelden
Voor het NK gelden de volgende inschrijfgelden:
Solo – € 20,00
Duo – € 22,00
Ensemble – € 32,00
Team – € 42,00
Groep – € 62,00
Short-Program – € 12,00

Betaling inschrijfgeld
Je betaalt als vereniging het inschrijfgeld voor al je NK deelnemers.

Je vult het aantal solisten, duo’s, ensembles, teams of groepen in en ziet dan meteen het inschrijfgeld dat je verschuldigd bent. Dat betaal je via IDEAL. De betaling dient voor 5 december 2022 binnen te zijn. Is de betaling dan niet binnen, dan moeten we helaas alle deelnemers van de vereniging uitschrijven voor deelname aan het NK. Voor sporters die zich nog de laatste wedstrijd in Goes plaatsen, is een uitzondering van toepassing.

Klik hier voor het betaalformulier

Algemene gegevens
Locatie:
Topsporthal Almere – Pierre de Coubertinplein 4, 1362 LB Almere
Programma:
Het programma ontvang je begin januari 2023.

Geloofsovertuiging
Sporters die vanwege hun geloofsovertuiging niet op zondag mogen optreden, kunnen dit kenbaar maken gedurende de afmeldperiode. We houden hier bij het maken van het programma rekening mee. Komt de aanvraag na sluiting van de afmeldperiode dan kunnen we hier helaas geen rekening meer mee houden.

Aanvragen om plaatsing op een bepaalde dag, anders dan vanwege het geloof, kunnen we helaas niet honoreren. Dus reserveer bij plaatsing beide dagen in je agenda.