T.O.P. - Technisch Opleiding Programma

Het Technisch opleidings- programma T.O.P. is een perfecte basis voor iedereen. Het complete programma bestaat uit 6 graden die qua niveau steeds moeilijker worden. Iedereen begint bij de graden 6 en 5.

Aan T.O.P. is ook een wedstrijdonderdeel gekoppeld. Voordat je aan de wedstrijdroutine van T.O.P. mee kunt doen, moet je eerst het examen van de bijbehorende graden halen. Je kunt vanaf nu starten met Graad 6 en 5 en de bijbehorende wedstrijdroutine Level 1.

Gratis materiaal
Het ‘basis’ materiaal voor T.O.P. (lijst met technieken per graad en video verplichte routine) is gratis verkrijgbaar. Je kunt dit materiaal bestellen als individueel lid van de vereniging, maar voor coaches is het een echte aanrader. Het vormt een perfecte basis voor de verdere ontwikkeling van je leerlingen.

 

Het gratis basismateriaal T.O.P. kun je opvragen door op het onderstaande formulier te kiezen voor de optie ‘T.O.P. basis’.

Betaalde uitbreiding
Wil je meer uitleg over de technieken van het T.O.P. dan kun je additioneel materiaal kopen. De kosten zijn slechts € 10,-/graad.
Je krijgt dan:
– een document met aandachtspunten per techniek
– toegang tot de video waarin alle technieken worden voorgedaan. Op dit moment is er materiaal voor graad 6, 5, 4 en 3.