Twirlopleiding

Twirlopleiding 1
Deze opleiding is de eerste van de drie basisopleidingen. Hierin leer je de eerste technieken van baton en lichaam. Dit is een goede basis voor deelname aan wedstrijden. Hierin zit ook het materiaal waarmee je aan het onderdeel TOP mee kunt doen op wedstrijden. Als je de opleiding hebt gevolgd en bent geslaagd dan heb je automatisch graad 6 en 5 behaald en kun je met de bijhorende routine op wedstrijden meedoen.

Twirlopleiding 2
Deze opleiding is inmiddels beschikbaar en geeft verdiepingsmateriaal in zowel dans als baton en is een perfecte leidraad voor je trainingen. De opleiding sluit uiteraard aan op Twirlopleiding 1. Als je geslaagd bent voor deze opleiding heb je automatisch graad 4 en 3 behaald. Met de bijhorende routine kun je deelnemen aan de wedstrijden in het onderdeel TOP.

Twirlopleiding 3
We werken hard aan de afronding van deze opleiding. Die is het vervolg op 1 en 2 en is de laatste van de basisopleidingen. Hierin zit ook het materiaal voor graad 2 en 1 van het TOP onderdeel.

 

Voor iedere opleiding betaal je € 75,-
Je krijgt dan:
– compleet cursusboek met technieken (dans/baton)
– toegang tot de video waarin alle technieken worden voorgedaan

Dit is een must voor alle coaches. Zij kunnen hiermee aan de slag bij hun verenigingen. Het materiaal is bovendien een handig naslagwerk. Het examen kan digitaal worden afgenomen. Kosten hiervoor zijn € 15,- per kandidaat.

Opleiding en examen kunnen ook door een docent van KNMO-NTSB worden gegeven bij een vereniging. Ook dan kan een examen live worden afgenomen of digitaal. Voor informatie hierover stuur je een bericht naar opleidingenknmontsb@gmail.com.

Als je je hebt ingeschreven voor een opleiding ontvang je een link naar het materiaal, op een google drive. De documenten kun je dan printen. Downloaden is niet mogelijk. Wil je starten vul dan de opleiding in via het onderstaande formulier. Als er kosten zijn word je meteen doorgeleid naar de betaling via iDeal.

 

Informatie over het examen
Je kunt op verschillende manieren examen doen:
– in-home (als een vereniging voldoende deelnemers heeft)
– online (alleen voor T.O.P.) door het opsturen van een video
– op een wedstrijddag (alleen voor T.O.P.)
– aansluiten bij een examen van een praktijkcursus die een bond organiseert
Kosten voor het (her)examen: € 15,-.
Meer informatie over het examen en de mogelijkheden? Klik hier.